TEZ TOUR Ceļojumu centrs
Berga Bazārs, Elizabetes iela 83/85
67202000
Ieeja aģentiem
   

 

Jaunumi

01.11.2010 16:00 Tez Weekly News Nr76


01.11.2010 13:30 Tez Quality Notes Nr#4


29.10.2010 17:00

Prese par mums: "Только факты", Бизнес&Балтия, PDF 


25.10.2010 20:00 Tez Weekly News Nr75


25.10.2010 18:00 Tez Quality Notes Nr#3


18.10.2010 12:00 Tez Weekly News Nr74


11.10.2010 18:00 Tez Weekly News Nr73


11.10.2010 17:00 Tez Quality Notes Nr#2


Visas ziņas

Maldīvu salas / Vīzas

PASES UN PILNVARAS

Lai Jūsu ceļojums noritētu bez problēmām:

1. Noteikti pārbaudiet savas pases derīguma termiņu! Vislabāk, ja Jūsu pase būs derīga vēl vismaz 6 mēnešus pēc Jūsu paredzamās atgriešanās Latvijā no ceļojuma. Pretējā gadījumā Jūs atsevišķās ceļojuma valstīs var neielaist, un atpūta būs beigusies vēl nemaz nesākusies!

2. Jūsu pasē jābūt brīvai lappusei vīzas ielīmēšanai/iespiešanai!

3. Obligāti pārliecinieties, ja ceļojat ar savām nepilngadīgajām atvasēm, vai Jums ir visi nepieciešamie dokumenti, lai šķērsotu Latvijas robežu!

   A. Ja Jūs ceļojat kopā ar savu bērnu, un bērns IR ierakstīts Jūsu pasē, tad, šķērsojot robežu, Jums   būs jāuzrāda derīga bērna pase.

   B. Ja Jūs ceļojat kopā ar savu bērnu, bet bērns NAV ierakstīts Jūsu pasē, tad, šķērsojot robežu, Jums   būs jāuzrāda bērna dzimšanas apliecības oriģināls vai tās notariāli apstiprināta kopija un derīga bērna pase.

   C. Ja Jūs bērnam esat vecvecāki vai citi radinieki vai paziņas, vai audzinātāji, vai treneri u.tml., tad, šķērsojot robežu, Jums būs jāuzrāda: - bērna dzimšanas apliecības oriģināls vai notariāli apstiprināta kopija; - notariāli apstiprināta pilnvara no viena vecāka, lai bērns varētu doties ceļojumā; - ceļošanai derīga bērna pase.

VĪZAS 

Tūristiem no Latvijas (pilsoņiem un nepilsoņiem), kas dodas atpūtas ceļojumā uz Maldīvu salām (līdz 30 dienām), vīza nav nepieciešama.

Izbraucot no Maldīvu salām, tiek iekasēta valsts nodeva.

Dokumenti, kas nepieciešami iebraukšanai Maldīvijā (Maldīvu salās) bez vīzas noformēšanas:
– pase, kas derīga vēl vismaz 6 mēnešus pēc Jūsu paredzamās atgriešanās Latvijā no ceļojuma;
– aviobiļete lidojumam atpakaļ uz Latviju ar tajā norādītu izlidošanas datumu;
– ceļojuma vaučers;
– naudas līdzekļi (rēķinot aptuveni 50-100 USD katrai dienai, kas tiks pavadīta valstī).

Prasības attiecībā pret dokumentiem:
– pases atlikušajam derīguma termiņam jābūt ne mazākam kā 6 mēnešiem (skaitot no dienas, kad ceļojums beidzas);
– bērniem jābūt savām pasēm vai arī tiem jābūt ierakstītiem vecāku pasēs. Pasēs ierakstītajiem bērniem, kas vecāki par 6 gadiem, jābūt arī ielīmētai fotogrāfijai.

Uzturēšanās laika pagarināšana Maldīvu salās

Ja tūristi izlemj uzturēties Maldīvu salās ilgāk par 30 dienām, tad uzturēšanās laiku iespējams pagarināt, noformējot vīzu.

Dokumenti, kas nepieciešami vīzas noformēšanai:

– 2 fotogrāfijas; – naudas līdzekļi (rēķinot aptuveni 50-100 USD katrai dienai, kas tiks pavadīta valstī); – apstiprinājums par apmaksātu viesnīcu.

Svarīgi
Jautājumu par uzturēšanās laika pagarināšanu Maldīvijas varas iestādes risina nelabprāt.